NAJAAR 2015 VERSCHIJNT 8E ROMAN 'ONVERWACHT'

VOORPROEFJE

Najaar 2015 verschijnt de nieuwe roman van Angelique van Dongen.

Het is de achtste roman die van haar hand verschijnt. De titel van deze familieroman is

                                             ONVERWACHT

 

Alvast een klein voorproefje;

 

Ilja, Mascha en Fenne zijn drie  vrouwen van begin dertig die alle drie hun eigen leven leiden en in verschillende levensfasen zitten. Ze zijn niet van elkaars bestaan op de hoogte, maar blijken meer met elkaar gemeen dan ze ooit kunnen vermoeden.

Als ze alle drie afzonderlijk van elkaar op een avond een telefoontje krijgen, staat de wereld op zijn kop. Ze reizen af naar Maastricht waar ze kennismaken met elkaar en met hun vader die ze nooit gekend hebben. Een bizarre situatie, maar ook een veel mooie momenten aan het sterfbed van hun vader.

Hun vader laat hen een erfenis na waar ze graag gebruik van maken. Ilja neemt een besluit en kiest eindelijk voor zichzelf. Mascha raakt verliefd op de arts, tevens beste vriend van haar vader. Hij is echter getrouwd dus heeft de relatie geen kans van slagen, denkt ze. En Fenne twijfelt of ze nog langer door wil gaan met haar huwelijk als het op deze manier gaat.

De erfenis zorgt ervoor dat ze alle drie inzicht in hun levens krijgen. Hun band wordt al snel hecht en liefdevol.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Edith | Antwoord 04.11.2015 21:22

Gefeliciteerd met je achtste roman. Dat wordt weer wegdromen in een heerlijk verhaal.

Michella | Antwoord 08.09.2015 18:41

Proficiat met je nieuwe roman, we kijken er naar uit.

Lian | Antwoord 07.09.2015 16:20

gefeliciteerd! Je achtste roman komt uit. Ik ga hem gelijk kopen als hij uit is. Het lijkt me weer een boek dat je in een keer wil uitlezen.

lian | Antwoord 03.09.2015 01:04

Je achtste boek alweer Angelique. Gefeliciteerd. Zo gauw hij te koop is ga ik hem lezen. Ben benieuwd en hoop er net zo van te genieten als van je vorige boeke

Hannie Nooten | Antwoord 02.09.2015 14:32

Dat lijkt me 'n mooi verhaal Angelique,vhg je hebt toch wel 'n groot vermogen om verhalen te bedenken, dit is niet echt gebeurt..? Succes me dit nieuwe boek !!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.06 | 16:50

Net het boek uit van Angelique van Vage angst. Bijna in 1 keer uitgelezen. Mooi geschreven, boek leest makkelijk. Morgen naar de bieb voor een ander boek van.

...
18.06 | 13:53

je vijftiende boek is uitgegeven, kijk er weer naar uit om het te lezen. Heerlijk buiten in de tuin zitten met een goed boek van jou!
Miep xxx

...
28.04 | 17:55

Heerlijke boeken, ontspannen en eigentijds. Zo kom ik de corona tijd binnen wat prettiger door

...
01.04 | 20:31

Proficiat Angelique, fijn datje weer genomineerd bent, iedereen is trots op jou vooral je lieve moeder en vader. Ik stem op je Angelique,

...
Je vindt deze pagina leuk